Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584
Название: | Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації |
Авторы: | Терешкін, О. Г. Горєлков, Д. В. Ільгов, Д. В. |
Ключевые слова: | баштанні культури;очищення |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Ільгов Д. В. Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 236-240. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання актуальності розробки способу очищення баштанних культур, запропоновано новий спосіб очищення баштанних культур на прикладі дині та конструкція машини для його реалізації. The question of the influence of structural-mechanical characteristics of sweet pepper on the carving process efficiency is considered. Criterion equation of the process of axis carving of melon is received. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_42.pdf | 183.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.