Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Ільгов, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T11:52:04Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T11:52:04Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Ільгов Д. В. Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 236-240. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання актуальності розробки способу очищення баштанних культур, запропоновано новий спосіб очищення баштанних культур на прикладі дині та конструкція машини для його реалізації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of the influence of structural-mechanical characteristics of sweet pepper on the carving process efficiency is considered. Criterion equation of the process of axis carving of melon is received. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | баштанні культури | uk_UA |
dc.subject | очищення | uk_UA |
dc.title | Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_42.pdf | 183.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.