Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorІльгов, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-09-11T11:52:04Z-
dc.date.available2022-09-11T11:52:04Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Горєлков Д. В., Ільгов Д. В. Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 236-240.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584-
dc.description.abstractРозглянуто питання актуальності розробки способу очищення баштанних культур, запропоновано новий спосіб очищення баштанних культур на прикладі дині та конструкція машини для його реалізації.uk_UA
dc.description.abstractThe question of the influence of structural-mechanical characteristics of sweet pepper on the carving process efficiency is considered. Criterion equation of the process of axis carving of melon is received.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбаштанні культуриuk_UA
dc.subjectочищенняuk_UA
dc.titleРозробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_42.pdf183.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.