Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584
Title: Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації
Authors: Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Ільгов, Д. В.
Keywords: баштанні культури;очищення
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Ільгов Д. В. Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 236-240.
Abstract: Розглянуто питання актуальності розробки способу очищення баштанних культур, запропоновано новий спосіб очищення баштанних культур на прикладі дині та конструкція машини для його реалізації.
The question of the influence of structural-mechanical characteristics of sweet pepper on the carving process efficiency is considered. Criterion equation of the process of axis carving of melon is received.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_42.pdf183.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.