Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584
Title: | Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації |
Authors: | Терешкін, О. Г. Горєлков, Д. В. Ільгов, Д. В. |
Keywords: | баштанні культури;очищення |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Ільгов Д. В. Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 236-240. |
Abstract: | Розглянуто питання актуальності розробки способу очищення баштанних культур, запропоновано новий спосіб очищення баштанних культур на прикладі дині та конструкція машини для його реалізації. The question of the influence of structural-mechanical characteristics of sweet pepper on the carving process efficiency is considered. Criterion equation of the process of axis carving of melon is received. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6584 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_42.pdf | 183.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.