Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Назва: Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння
Автори: Потапов, В. О.
Якушенко, Є. М.
Ключові слова: тепломасообмінний модуль (ТМОМ);виноградні вичавки;ЗТП-сушіння
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 206-213.
Короткий огляд (реферат): Визначено вплив конструкції нагрівачів розташованих у тепломасообмінному модулі (ТМОМ) та наведено моделювання змін якості виноградної вичавки під час сушіння в ТМОМ із внутрішнім нагрівачем.
The effect of the construction of heaters located in the heat-mass exchange module and simulated changes in the quality of grape pomace during drying in with an internal heater.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_37.pdf273.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.