Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Назва: | Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння |
Автори: | Потапов, В. О. Якушенко, Є. М. |
Ключові слова: | тепломасообмінний модуль (ТМОМ);виноградні вичавки;ЗТП-сушіння |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Потапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 206-213. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено вплив конструкції нагрівачів розташованих у тепломасообмінному модулі (ТМОМ) та наведено моделювання змін якості виноградної вичавки під час сушіння в ТМОМ із внутрішнім нагрівачем. The effect of the construction of heaters located in the heat-mass exchange module and simulated changes in the quality of grape pomace during drying in with an internal heater. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_37.pdf | 273.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.