Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorЯкушенко, Є. М.-
dc.date.accessioned2022-09-11T11:01:22Z-
dc.date.available2022-09-11T11:01:22Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 206-213.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578-
dc.description.abstractВизначено вплив конструкції нагрівачів розташованих у тепломасообмінному модулі (ТМОМ) та наведено моделювання змін якості виноградної вичавки під час сушіння в ТМОМ із внутрішнім нагрівачем.uk_UA
dc.description.abstractThe effect of the construction of heaters located in the heat-mass exchange module and simulated changes in the quality of grape pomace during drying in with an internal heater.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтепломасообмінний модуль (ТМОМ)uk_UA
dc.subjectвиноградні вичавкиuk_UA
dc.subjectЗТП-сушінняuk_UA
dc.titleРозробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_37.pdf273.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.