Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Якушенко, Є. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T11:01:22Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T11:01:22Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 206-213. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578 | - |
dc.description.abstract | Визначено вплив конструкції нагрівачів розташованих у тепломасообмінному модулі (ТМОМ) та наведено моделювання змін якості виноградної вичавки під час сушіння в ТМОМ із внутрішнім нагрівачем. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effect of the construction of heaters located in the heat-mass exchange module and simulated changes in the quality of grape pomace during drying in with an internal heater. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | тепломасообмінний модуль (ТМОМ) | uk_UA |
dc.subject | виноградні вичавки | uk_UA |
dc.subject | ЗТП-сушіння | uk_UA |
dc.title | Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_37.pdf | 273.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.