Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Title: Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння
Authors: Потапов, В. О.
Якушенко, Є. М.
Keywords: тепломасообмінний модуль (ТМОМ);виноградні вичавки;ЗТП-сушіння
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 206-213.
Abstract: Визначено вплив конструкції нагрівачів розташованих у тепломасообмінному модулі (ТМОМ) та наведено моделювання змін якості виноградної вичавки під час сушіння в ТМОМ із внутрішнім нагрівачем.
The effect of the construction of heaters located in the heat-mass exchange module and simulated changes in the quality of grape pomace during drying in with an internal heater.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_37.pdf273.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.