Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578
Title: | Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння |
Authors: | Потапов, В. О. Якушенко, Є. М. |
Keywords: | тепломасообмінний модуль (ТМОМ);виноградні вичавки;ЗТП-сушіння |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Потапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 206-213. |
Abstract: | Визначено вплив конструкції нагрівачів розташованих у тепломасообмінному модулі (ТМОМ) та наведено моделювання змін якості виноградної вичавки під час сушіння в ТМОМ із внутрішнім нагрівачем. The effect of the construction of heaters located in the heat-mass exchange module and simulated changes in the quality of grape pomace during drying in with an internal heater. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6578 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_37.pdf | 273.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.