Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574
Название: Дослідження енергоефективності процесу сушіння
Авторы: Цуркан, М. М.
Ключевые слова: сушіння;енергоефективність;термодинамічна система
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Цуркан М. М. Дослідження енергоефективності процесу сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 194-201.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання визначення шляхів підвищення енергоефективності процесу сушіння на основі аналізу рівняння енергетичного балансу для відповідної модельної термодинамічної системи
The question of determination of ways of increase of energyefficiency of dry ingprocess is considered on the basis of analysis of equalization of power balance for the proper model thermodynamics system.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_35.pdf219.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.