Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦуркан, М. М.-
dc.date.accessioned2022-09-11T10:43:06Z-
dc.date.available2022-09-11T10:43:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЦуркан М. М. Дослідження енергоефективності процесу сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 194-201.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574-
dc.description.abstractРозглянуто питання визначення шляхів підвищення енергоефективності процесу сушіння на основі аналізу рівняння енергетичного балансу для відповідної модельної термодинамічної системиuk_UA
dc.description.abstractThe question of determination of ways of increase of energyefficiency of dry ingprocess is considered on the basis of analysis of equalization of power balance for the proper model thermodynamics system.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectенергоефективністьuk_UA
dc.subjectтермодинамічна системаuk_UA
dc.titleДослідження енергоефективності процесу сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_35.pdf219.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.