Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цуркан, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T10:43:06Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T10:43:06Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Цуркан М. М. Дослідження енергоефективності процесу сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 194-201. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання визначення шляхів підвищення енергоефективності процесу сушіння на основі аналізу рівняння енергетичного балансу для відповідної модельної термодинамічної системи | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of determination of ways of increase of energyefficiency of dry ingprocess is considered on the basis of analysis of equalization of power balance for the proper model thermodynamics system. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | енергоефективність | uk_UA |
dc.subject | термодинамічна система | uk_UA |
dc.title | Дослідження енергоефективності процесу сушіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_35.pdf | 219.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.