Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574
Title: Дослідження енергоефективності процесу сушіння
Authors: Цуркан, М. М.
Keywords: сушіння;енергоефективність;термодинамічна система
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Цуркан М. М. Дослідження енергоефективності процесу сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 194-201.
Abstract: Розглянуто питання визначення шляхів підвищення енергоефективності процесу сушіння на основі аналізу рівняння енергетичного балансу для відповідної модельної термодинамічної системи
The question of determination of ways of increase of energyefficiency of dry ingprocess is considered on the basis of analysis of equalization of power balance for the proper model thermodynamics system.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6574
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_35.pdf219.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.