Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65736
Название: Професійна етика персоналу готельного підприємства: теоретичний і методологічний аспекти
Авторы: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Варипаєва, Л. М.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Професійна етика персоналу готельного підприємства: теоретичний і методологічний аспекти. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 181-182.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65736
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_181-182.pdf156.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.