Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65736
Title: Професійна етика персоналу готельного підприємства: теоретичний і методологічний аспекти
Authors: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Варипаєва, Л. М.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Професійна етика персоналу готельного підприємства: теоретичний і методологічний аспекти. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 181-182.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65736
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_181-182.pdf156.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.