Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65736
Title: | Професійна етика персоналу готельного підприємства: теоретичний і методологічний аспекти |
Authors: | Малюк, Л. П. Варипаєв, О. М. Варипаєва, Л. М. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Професійна етика персоналу готельного підприємства: теоретичний і методологічний аспекти. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 181-182. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65736 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_181-182.pdf | 156.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.