Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65711
Title: Застосування компетентнісного підходу у викладанні дисципліни «Обладнання підприємств ресторанного господарства»
Authors: Гафуров, О. В.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гафуров О. В. Застосування компетентнісного підходу у викладанні дисципліни «Обладнання підприємств ресторанного господарства». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 131-132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65711
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_131-132.pdf156.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.