Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65711
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГафуров, О. В.-
dc.date.accessioned2025-04-30T14:26:33Z-
dc.date.available2025-04-30T14:26:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГафуров О. В. Застосування компетентнісного підходу у викладанні дисципліни «Обладнання підприємств ресторанного господарства». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 131-132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65711-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування компетентнісного підходу у викладанні дисципліни «Обладнання підприємств ресторанного господарства»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_131-132.pdf156.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.