Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65711
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гафуров, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-30T14:26:33Z | - |
dc.date.available | 2025-04-30T14:26:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Гафуров О. В. Застосування компетентнісного підходу у викладанні дисципліни «Обладнання підприємств ресторанного господарства». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 131-132. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65711 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування компетентнісного підходу у викладанні дисципліни «Обладнання підприємств ресторанного господарства» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_131-132.pdf | 156.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.