Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6567
Назва: | Удосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутера |
Автори: | Некоз, О. І. Осипенко, В. І. Батраченко, О. В. |
Ключові слова: | ножовий вал;кутер;потужність приводу |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Некоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Удосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутера. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 176-184. |
Короткий огляд (реферат): | Подано розроблену методику з визначення потужності приводу ножового вала, яка дозволяє більш коректно враховувати конструктивні особливості ножів на випадок використання кутера. З енергетичної точки зору доцільно використовувати кутери малого робочого об’єму, але з максимальним
коефіцієнтом завантаження чаші. The developed methods on the determination of the capacity of cutting shaft gear which permits to take into account constructional peculiarities of knives in case of using cutter are presented. From the energetic point of view it is expedient to use cutters of small working size but with maximum coefficient of bowl loading. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6567 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_32.pdf | 308.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.