Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6567
Название: Удосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутера
Авторы: Некоз, О. І.
Осипенко, В. І.
Батраченко, О. В.
Ключевые слова: ножовий вал;кутер;потужність приводу
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Некоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Удосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутера. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 176-184.
Краткий осмотр (реферат): Подано розроблену методику з визначення потужності приводу ножового вала, яка дозволяє більш коректно враховувати конструктивні особливості ножів на випадок використання кутера. З енергетичної точки зору доцільно використовувати кутери малого робочого об’єму, але з максимальним коефіцієнтом завантаження чаші.
The developed methods on the determination of the capacity of cutting shaft gear which permits to take into account constructional peculiarities of knives in case of using cutter are presented. From the energetic point of view it is expedient to use cutters of small working size but with maximum coefficient of bowl loading.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6567
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_32.pdf308.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.