Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566
Название: | Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування |
Авторы: | Єфремов, Ю. І. Михайлова, С. В. Кострова, К. В. Деменко, А. А. |
Ключевые слова: | дрібнодисперсні системи;рослинна сировина;НВЧ-нагрів;вакуумування;дикоросла та пряно-ароматична сировина |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Кострова К. В., Деменко А. А. Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 171-176. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено дрібнодисперсні системи на основі рослинної сировини з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування, отримано нові продукти з дикорослої та пряно-ароматичної сировини, які краще засвоюються організмом людини. The systems are explored on the basis of vegetable raw material with the use of OHF-heating and vacuum, new products are gained from growing wild and spici ly-aromatic raw material, which are better mastered by the organism of people. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_31.pdf | 163.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.