Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄфремов, Ю. І.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorДеменко, А. А.-
dc.date.accessioned2022-09-11T09:27:44Z-
dc.date.available2022-09-11T09:27:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЄфремов Ю. І., Михайлова С. В., Кострова К. В., Деменко А. А. Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 171-176.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566-
dc.description.abstractДосліджено дрібнодисперсні системи на основі рослинної сировини з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування, отримано нові продукти з дикорослої та пряно-ароматичної сировини, які краще засвоюються організмом людини.uk_UA
dc.description.abstractThe systems are explored on the basis of vegetable raw material with the use of OHF-heating and vacuum, new products are gained from growing wild and spici ly-aromatic raw material, which are better mastered by the organism of people.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдрібнодисперсні системиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectНВЧ-нагрівuk_UA
dc.subjectвакуумуванняuk_UA
dc.subjectдикоросла та пряно-ароматична сировинаuk_UA
dc.titleРозробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_31.pdf163.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.