Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єфремов, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Кострова, К. В. | - |
dc.contributor.author | Деменко, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T09:27:44Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T09:27:44Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Кострова К. В., Деменко А. А. Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 171-176. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566 | - |
dc.description.abstract | Досліджено дрібнодисперсні системи на основі рослинної сировини з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування, отримано нові продукти з дикорослої та пряно-ароматичної сировини, які краще засвоюються організмом людини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The systems are explored on the basis of vegetable raw material with the use of OHF-heating and vacuum, new products are gained from growing wild and spici ly-aromatic raw material, which are better mastered by the organism of people. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дрібнодисперсні системи | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | НВЧ-нагрів | uk_UA |
dc.subject | вакуумування | uk_UA |
dc.subject | дикоросла та пряно-ароматична сировина | uk_UA |
dc.title | Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_31.pdf | 163.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.