№ 35(2.1) : [31] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Мікроскопічні зміни у внутрішніх органах поросят за колібактеріозуГаркуша, С. Є.; Медведева, М. В.
2017Біохімічні показники крові та продуктивні якості кроленят при використанні пробіотика евіталіяКулак, В. В.; Чорний, М. В.; Петренко, А. М.; Хмель, М. М.
2017Ефективність застосування шумерського срібла для передінкубаційної санації яєцьНечипоренко, О. П.; Фотіна, Г. А.; Коваленко, І. В.
2017Ефективність введення в раціон дійних корів концентрату Живина™ у комплексі зоогігієнічних заходів з годівлі тваринДовгій, Ю. Ю.; Фещенко, Д. В.; Маслак, П. В.; Іванов, В. Ю.; Кащук, К. М.
2017Інформаційні технології для визначення віку і статі великої рогатої худоби за окремими кістками черепа у судово-ветеринарній експертизіЯценко, І. В.; Абузнайд Карем Р. С.; Головко, Н. П.; Кириченко, В. М.
2017Експертний випадок дослідження фрагментів тіля лося європейського (Aleces alcess L.) за матеріалами досудового розслідування кримінального провадження щодо бракон'єрстваЯценко, І. В.; Головко, Н. П.; Кириченко, В. М.; Балинян, Т. Є.; Богатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Сердюков, Я. К.
2017Проблеми судової експертизи за утоплення тварин (огляд)Яценко, І. В.; Сердюков, Я. К.; Богатко, Н. М.
2017Патоморфологічні зміни та деякі аспекти судово-ветеринарної діагностики отруєнння птахів діазинономДанкович, Р. С.; Туманов, В. В.
2017Вітамінний і мінеральний склад м'яса курчат-бройлерів за збагачення раціону цитратом наномолібдену та кормовою добавкою «Пробікс»Яценко, І. В.; Головко, Н. П.; Бусол, Л. В.; Цивірко, І. Л.
2017Морфологія гепатопанкреасу равликів, як критеріїв оцінки якості і безпечності продукціїЯценко, І. В.; Данілова, І. С.; Жигалова, О. Є.; Бережна, Н. В.
2017Визначення якості та безпеки яловичини при запаленні молочної залозиПередера, С. Б.; Передера, Ж. О.; Щербакова, Н. С.
2017Санітарно-мікробіологічні показники риби ураженої опісторхозом та режими її знезараженняФотіна, Т. І.; Петров, Р. В.; Назаренко, С. М.; Фотін, А. І.
2017Ветеринарно-санітарний контроль продуктів забою тварин на житньому ринку м. КиєваТютюн, А. І.; Кос'янчук, Н. І.; Ромас, О. І.
2017Оцінка якості м'яса курчат-бройлерыв за хімічним складом після застосування препарату Даноксан-50Ткачук, С. А.; Палишнюк, К. Ю.
2017Вплив ехінококозу ларвального на ступінь свіжості свининиПівень, О. Т.; Хімич, М. С.; Щеглюк, С. В.
2017Ветеринарно-санітарна експертиза бичків родини Gobiidae за еустронгілідозуМихайлютенко, С. М.
2017Вивчення поширення антибіотикорезистентності Staphylococcus app. в об'єктах молочних ферм Харківської областіЛоцкін, І. М.
2017Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизиКириченко, В. М.; Яценко, І. В.; Бусол, Л. В.
2017Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництваКасяненко, О. І.; Гладченко, С. М.; Безрук, Р. В.; Гніденко, Т. Ю.
2017Качественные показатели Musculus longissimus, полученного от буйволов и крупного рогатого скота серой украинской породыГузеев, Ю. В.; Гончаренко, И. В.; Винничук, Д. Т.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31