Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65606
Название: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна». Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна: навчально-методичний посібник
Авторы: Фоміна, Ірина Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталя Олексіївна
Дата публикации: 2025
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна». Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна: навчально-методичний посібник для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси»; уклад.: І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2025. 134 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник з дисципліни «Інноваційні технології зберігання і переробки зерна» розділ 1. «Інноваційні технології зберігання зерна» охоплюють основні аспекти сучасної технології зберігання зернових ресурсів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість зберігання зерна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65606
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_Innovats_tekhnolohiyi_zberihan_zerna_181_25.pdf2.46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.