Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФоміна, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorГавриш, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorБоровікова, Наталя Олексіївна-
dc.date.accessioned2025-04-29T09:24:43Z-
dc.date.available2025-04-29T09:24:43Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІнноваційні технології зберігання і переробки зерна». Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна: навчально-методичний посібник для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси»; уклад.: І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2025. 134 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65606-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник з дисципліни «Інноваційні технології зберігання і переробки зерна» розділ 1. «Інноваційні технології зберігання зерна» охоплюють основні аспекти сучасної технології зберігання зернових ресурсів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість зберігання зерна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнноваційні технології зберігання і переробки зерна». Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна: навчально-методичний посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Innovats_tekhnolohiyi_zberihan_zerna_181_25.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.