Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65606
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фоміна, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Боровікова, Наталя Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-29T09:24:43Z | - |
dc.date.available | 2025-04-29T09:24:43Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна». Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна: навчально-методичний посібник для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси»; уклад.: І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2025. 134 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65606 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник з дисципліни «Інноваційні технології зберігання і переробки зерна» розділ 1. «Інноваційні технології зберігання зерна» охоплюють основні аспекти сучасної технології зберігання зернових ресурсів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість зберігання зерна. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна». Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна: навчально-методичний посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NMP_Innovats_tekhnolohiyi_zberihan_zerna_181_25.pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.