Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65579
Назва: Критерії оцінювання дипломних робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»
Автори: Янчева, М. О.
Онищенко, В. М.
Гринченко, Н. Г.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Онищенко В. М., Гринченко Н. Г. Критерії оцінювання дипломних робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 91-92.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65579
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_91-92.pdf150.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.