Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65579
Title: | Критерії оцінювання дипломних робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» |
Authors: | Янчева, М. О. Онищенко, В. М. Гринченко, Н. Г. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Онищенко В. М., Гринченко Н. Г. Критерії оцінювання дипломних робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 91-92. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65579 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_91-92.pdf | 150.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.