Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65579
Title: Критерії оцінювання дипломних робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»
Authors: Янчева, М. О.
Онищенко, В. М.
Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Онищенко В. М., Гринченко Н. Г. Критерії оцінювання дипломних робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 91-92.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65579
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_91-92.pdf150.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.