Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532
Название: | Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії |
Авторы: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. Постольник, Д. В. |
Ключевые слова: | фруктові пасти;дикоросла актинідія;фруктові пюре |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольник Д. В. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 138-142. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено рецептуру нової фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Підібрано апаратурний комплект технологічної лінії для виробництва фруктових паст. Визначено оптимальні режими концентрування фруктових пюре. Compounding of new fruit paste is developed with the use of wild-growing actinidia. The apparatus complete set of technological line is neat for the production of fruit pastes. The optimum modes of concentration of fruit purees are certain. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_26.pdf | 193.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.