Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6532
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Постольник, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-09T16:05:20Z | - |
dc.date.available | 2022-09-09T16:05:20Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольник Д. В. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 138-142. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532 | - |
dc.description.abstract | Розроблено рецептуру нової фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Підібрано апаратурний комплект технологічної лінії для виробництва фруктових паст. Визначено оптимальні режими концентрування фруктових пюре. | uk_UA |
dc.description.abstract | Compounding of new fruit paste is developed with the use of wild-growing actinidia. The apparatus complete set of technological line is neat for the production of fruit pastes. The optimum modes of concentration of fruit purees are certain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | фруктові пасти | uk_UA |
dc.subject | дикоросла актинідія | uk_UA |
dc.subject | фруктові пюре | uk_UA |
dc.title | Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_26.pdf | 193.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.