Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6532
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorПостольник, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-09-09T16:05:20Z-
dc.date.available2022-09-09T16:05:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольник Д. В. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 138-142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532-
dc.description.abstractРозроблено рецептуру нової фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Підібрано апаратурний комплект технологічної лінії для виробництва фруктових паст. Визначено оптимальні режими концентрування фруктових пюре.uk_UA
dc.description.abstractCompounding of new fruit paste is developed with the use of wild-growing actinidia. The apparatus complete set of technological line is neat for the production of fruit pastes. The optimum modes of concentration of fruit purees are certain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфруктові пастиuk_UA
dc.subjectдикоросла актинідіяuk_UA
dc.subjectфруктові пюреuk_UA
dc.titleВиробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_26.pdf193.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.