Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Назва: | Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів |
Автори: | Кучерук, З. І. Федак, Н. В. Діхтярь, А. М. Носко, З. І. Тимчук, С. М. |
Ключові слова: | виробництво борошняних кондитерських виробів;гібриди соняшника;олія |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 117-122. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено жирно-кислотний склад олії з нового гібриду соняшника та
розглянуто можливість її використання у виробництві борошняних
кондитерських виробів. The fatty-acid composition of oil from the new hybrid of sunflower has been investigated and the possibility of its application in the production of pastry is considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_23.pdf | 173.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.