Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Назва: Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів
Автори: Кучерук, З. І.
Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Носко, З. І.
Тимчук, С. М.
Ключові слова: виробництво борошняних кондитерських виробів;гібриди соняшника;олія
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 117-122.
Короткий огляд (реферат): Досліджено жирно-кислотний склад олії з нового гібриду соняшника та розглянуто можливість її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів.
The fatty-acid composition of oil from the new hybrid of sunflower has been investigated and the possibility of its application in the production of pastry is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_23.pdf173.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.