Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Носко, З. І. | - |
dc.contributor.author | Тимчук, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-09T15:31:01Z | - |
dc.date.available | 2022-09-09T15:31:01Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Кучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 117-122. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529 | - |
dc.description.abstract | Досліджено жирно-кислотний склад олії з нового гібриду соняшника та розглянуто можливість її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The fatty-acid composition of oil from the new hybrid of sunflower has been investigated and the possibility of its application in the production of pastry is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | виробництво борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.subject | гібриди соняшника | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.title | Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_23.pdf | 173.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.