Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.contributor.authorНоско, З. І.-
dc.contributor.authorТимчук, С. М.-
dc.date.accessioned2022-09-09T15:31:01Z-
dc.date.available2022-09-09T15:31:01Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 117-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529-
dc.description.abstractДосліджено жирно-кислотний склад олії з нового гібриду соняшника та розглянуто можливість її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe fatty-acid composition of oil from the new hybrid of sunflower has been investigated and the possibility of its application in the production of pastry is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвиробництво борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.subjectгібриди соняшникаuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.titleВивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_23.pdf173.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.