Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511
Назва: | Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші |
Автори: | Стіборовський, С. Е. Левіт, І. Б. Османова, Ю. В. |
Ключові слова: | пребіотичні суміші;напівфабрикати паштетних печінкових мас;реологічні характеристики |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Стіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 91-97. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати органолептичної оцінки та експериментальних
досліджень реологічних характеристик напівфабрикатів паштетних
печінкових мас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням
пребіотичної суміші з різним відсотковим співвідношенням. The results of organoleptices estimation and experimental researches of rheology descriptions ready-to-cook foods of the hepatic masses of pates, prepared on traditional technology and with addition prebiotic mixture with different percent correlation are resulted in work. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_19.pdf | 183.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.