Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтіборовський, С. Е.-
dc.contributor.authorЛевіт, І. Б.-
dc.contributor.authorОсманова, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-09-08T17:18:24Z-
dc.date.available2022-09-08T17:18:24Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСтіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 91-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511-
dc.description.abstractНаведено результати органолептичної оцінки та експериментальних досліджень реологічних характеристик напівфабрикатів паштетних печінкових мас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням пребіотичної суміші з різним відсотковим співвідношенням.uk_UA
dc.description.abstractThe results of organoleptices estimation and experimental researches of rheology descriptions ready-to-cook foods of the hepatic masses of pates, prepared on traditional technology and with addition prebiotic mixture with different percent correlation are resulted in work.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпребіотичні сумішіuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати паштетних печінкових масuk_UA
dc.subjectреологічні характеристикиuk_UA
dc.titleДослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної сумішіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_19.pdf183.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.