Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стіборовський, С. Е. | - |
dc.contributor.author | Левіт, І. Б. | - |
dc.contributor.author | Османова, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T17:18:24Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T17:18:24Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Стіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 91-97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати органолептичної оцінки та експериментальних досліджень реологічних характеристик напівфабрикатів паштетних печінкових мас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням пребіотичної суміші з різним відсотковим співвідношенням. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of organoleptices estimation and experimental researches of rheology descriptions ready-to-cook foods of the hepatic masses of pates, prepared on traditional technology and with addition prebiotic mixture with different percent correlation are resulted in work. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пребіотичні суміші | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати паштетних печінкових мас | uk_UA |
dc.subject | реологічні характеристики | uk_UA |
dc.title | Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_19.pdf | 183.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.