Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509
Title: | Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях |
Authors: | Рысмухамбетова, Г. Е. Карпунина, Л. В. Курочка, О. С. Прохоренкова, О. А. |
Keywords: | заварне тісто;кондитерські вироби;мікробні полісахариди |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Рысмухамбетова Г. Е., Карпунина Л. В., Курочка О. С., Прохоренкова О. А. Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 78-83. |
Abstract: | Скориговано рецептури кондитерських виробів із заварного тіста з
урахуванням використання бактеріальних ЄПС. Compounding of confectionery wares from the scaled dough with addition of bacterial exopolysacharides are corrected. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_17.pdf | 248.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.