Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРысмухамбетова, Г. Е.-
dc.contributor.authorКарпунина, Л. В.-
dc.contributor.authorКурочка, О. С.-
dc.contributor.authorПрохоренкова, О. А.-
dc.date.accessioned2022-09-08T16:41:07Z-
dc.date.available2022-09-08T16:41:07Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationРысмухамбетова Г. Е., Карпунина Л. В., Курочка О. С., Прохоренкова О. А. Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 78-83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509-
dc.description.abstractСкориговано рецептури кондитерських виробів із заварного тіста з урахуванням використання бактеріальних ЄПС.uk_UA
dc.description.abstractCompounding of confectionery wares from the scaled dough with addition of bacterial exopolysacharides are corrected.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаварне тістоuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectмікробні полісахаридиuk_UA
dc.titleИспользование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделияхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_17.pdf248.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.