Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509
Назва: | Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях |
Автори: | Рысмухамбетова, Г. Е. Карпунина, Л. В. Курочка, О. С. Прохоренкова, О. А. |
Ключові слова: | заварне тісто;кондитерські вироби;мікробні полісахариди |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Рысмухамбетова Г. Е., Карпунина Л. В., Курочка О. С., Прохоренкова О. А. Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 78-83. |
Короткий огляд (реферат): | Скориговано рецептури кондитерських виробів із заварного тіста з
урахуванням використання бактеріальних ЄПС. Compounding of confectionery wares from the scaled dough with addition of bacterial exopolysacharides are corrected. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_17.pdf | 248.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.