Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509
Назва: Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях
Автори: Рысмухамбетова, Г. Е.
Карпунина, Л. В.
Курочка, О. С.
Прохоренкова, О. А.
Ключові слова: заварне тісто;кондитерські вироби;мікробні полісахариди
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Рысмухамбетова Г. Е., Карпунина Л. В., Курочка О. С., Прохоренкова О. А. Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 78-83.
Короткий огляд (реферат): Скориговано рецептури кондитерських виробів із заварного тіста з урахуванням використання бактеріальних ЄПС.
Compounding of confectionery wares from the scaled dough with addition of bacterial exopolysacharides are corrected.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_17.pdf248.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.