Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506
Назва: Бутерброды в сырной вспененной оболочке
Автори: Кащенко, В. Ф.
Белозерцева, Л. В.
Ключові слова: бутерброди;вакумномікрохвильова обробка;сирна вспінена оболонка
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кащенко В. Ф., Белозерцева Л. В. Бутерброды в сырной вспененной оболочке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 66-70.
Короткий огляд (реферат): Розроблено процес приготування бутерброда з вакумномікрохвильовою обробкою компонентів.
Process of manufacturing of a sandwich with vakuum-microwave processing of components was developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_14.pdf172.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.