Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506
Назва: | Бутерброды в сырной вспененной оболочке |
Автори: | Кащенко, В. Ф. Белозерцева, Л. В. |
Ключові слова: | бутерброди;вакумномікрохвильова обробка;сирна вспінена оболонка |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кащенко В. Ф., Белозерцева Л. В. Бутерброды в сырной вспененной оболочке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 66-70. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено процес приготування бутерброда з вакумномікрохвильовою обробкою компонентів. Process of manufacturing of a sandwich with vakuum-microwave processing of components was developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_14.pdf | 172.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.