Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6491
Title: | Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів |
Authors: | Янчева, М. О. Яковлева, Ю. В. |
Keywords: | м’ясні заморожені січені напівфабрикати;харчові добавки з кріопротекторною дією;вологозв`язуюча здатность фаршів |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 36-42 |
Abstract: | Досліджено теоретичні та практичні аспекти внесення деяких
харчових добавок, що мають кріопротекторну дію, в технології м’ясних
заморожених січених напівфабрикатів. Встановлено, що внесення в модельні
фарші лактози і лактулози призводить до збільшення виходу та
вологозв`язуючої здатності модельних фаршів. The theoretical and practical aspects of making some food additives with krioprotektor action in the technology of frozen meat chopped semi. Established that the introduction of the model minced meats lactose and lactulose increases the yield and the moisture-retaining power of the model minced. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6491 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_8.pdf | 181.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.