Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6491
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЯковлева, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-09-08T13:48:27Z-
dc.date.available2022-09-08T13:48:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Яковлева Ю. В. Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 36-42uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6491-
dc.description.abstractДосліджено теоретичні та практичні аспекти внесення деяких харчових добавок, що мають кріопротекторну дію, в технології м’ясних заморожених січених напівфабрикатів. Встановлено, що внесення в модельні фарші лактози і лактулози призводить до збільшення виходу та вологозв`язуючої здатності модельних фаршів.uk_UA
dc.description.abstractThe theoretical and practical aspects of making some food additives with krioprotektor action in the technology of frozen meat chopped semi. Established that the introduction of the model minced meats lactose and lactulose increases the yield and the moisture-retaining power of the model minced.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні заморожені січені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectхарчові добавки з кріопротекторною дієюuk_UA
dc.subjectвологозв`язуюча здатность фаршівuk_UA
dc.titleВивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_8.pdf181.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.