Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6491
Название: Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів
Авторы: Янчева, М. О.
Яковлева, Ю. В.
Ключевые слова: м’ясні заморожені січені напівфабрикати;харчові добавки з кріопротекторною дією;вологозв`язуюча здатность фаршів
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 36-42
Краткий осмотр (реферат): Досліджено теоретичні та практичні аспекти внесення деяких харчових добавок, що мають кріопротекторну дію, в технології м’ясних заморожених січених напівфабрикатів. Встановлено, що внесення в модельні фарші лактози і лактулози призводить до збільшення виходу та вологозв`язуючої здатності модельних фаршів.
The theoretical and practical aspects of making some food additives with krioprotektor action in the technology of frozen meat chopped semi. Established that the introduction of the model minced meats lactose and lactulose increases the yield and the moisture-retaining power of the model minced.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6491
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_8.pdf181.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.