Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Кармазова, А. І. | - |
dc.contributor.author | Зінченко, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-14T10:20:11Z | - |
dc.date.available | 2025-04-14T10:20:11Z | - |
dc.date.issued | 2025-04 | - |
dc.identifier.citation | Желєва Т. С., Кармазова А. І., Зінченко Є. О. Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 118. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905 | - |
dc.description.abstract | The relevance of using plant raw materials in the technologies of functional meat products with therapeutic, preventive and functional properties. Creation and provision of the population with new meat products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-118.pdf | 110.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.