Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorКармазова, А. І.-
dc.contributor.authorЗінченко, Є. О.-
dc.date.accessioned2025-04-14T10:20:11Z-
dc.date.available2025-04-14T10:20:11Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С., Кармазова А. І., Зінченко Є. О. Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905-
dc.description.abstractThe relevance of using plant raw materials in the technologies of functional meat products with therapeutic, preventive and functional properties. Creation and provision of the population with new meat products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleВикористання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-118.pdf110.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.