Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64897
Title: Сучасні технології та обладнання для виробництва харчових продуктів швидкого приготування та консервованих овочевих продуктів
Authors: Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Бондаренко, Д. Ю.
Пушкаш, С. В.
Issue Date: Apr-2025
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Шевченко А. О., Прасол С. В., Бондаренко Д. Ю., Пушкаш С. В. Сучасні технології та обладнання для виробництва харчових продуктів швидкого приготування та консервованих овочевих продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 103-104.
Abstract: Modern technologies for the production of instant food and canned vegetables were studied. Environmentally friendly packaging solutions, digital transformation of processes, and innovative approaches to raw material processing are promising.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64897
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-103-104.pdf116.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.