Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64897
Назва: Сучасні технології та обладнання для виробництва харчових продуктів швидкого приготування та консервованих овочевих продуктів
Автори: Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Бондаренко, Д. Ю.
Пушкаш, С. В.
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Шевченко А. О., Прасол С. В., Бондаренко Д. Ю., Пушкаш С. В. Сучасні технології та обладнання для виробництва харчових продуктів швидкого приготування та консервованих овочевих продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 103-104.
Короткий огляд (реферат): Modern technologies for the production of instant food and canned vegetables were studied. Environmentally friendly packaging solutions, digital transformation of processes, and innovative approaches to raw material processing are promising.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64897
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-103-104.pdf116.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.