Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64894
Title: Перспективи збагачення мікронутрієнтами м'ясних продуктів
Authors: Богомаз, І. М.
Бакіров, М. П.
Issue Date: Apr-2025
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Богомаз І. М., Бакіров М. П. Перспективи збагачення мікронутрієнтами м'ясних продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 97-98.
Abstract: The problem of microelement and vitamin deficiency in nutrition and the prospects for enrichment of meat products are considered. An analysis of modern technological methods of enrichment is carried out. The results obtained can be used to develop new technological solutions in the food industry.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64894
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-97-98.pdf159.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.