Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64894
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогомаз, І. М.-
dc.contributor.authorБакіров, М. П.-
dc.date.accessioned2025-04-14T07:40:21Z-
dc.date.available2025-04-14T07:40:21Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationБогомаз І. М., Бакіров М. П. Перспективи збагачення мікронутрієнтами м'ясних продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 97-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64894-
dc.description.abstractThe problem of microelement and vitamin deficiency in nutrition and the prospects for enrichment of meat products are considered. An analysis of modern technological methods of enrichment is carried out. The results obtained can be used to develop new technological solutions in the food industry.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleПерспективи збагачення мікронутрієнтами м'ясних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-97-98.pdf159.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.