Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64894
Назва: Перспективи збагачення мікронутрієнтами м'ясних продуктів
Автори: Богомаз, І. М.
Бакіров, М. П.
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Богомаз І. М., Бакіров М. П. Перспективи збагачення мікронутрієнтами м'ясних продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 97-98.
Короткий огляд (реферат): The problem of microelement and vitamin deficiency in nutrition and the prospects for enrichment of meat products are considered. An analysis of modern technological methods of enrichment is carried out. The results obtained can be used to develop new technological solutions in the food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64894
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-97-98.pdf159.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.