Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64889
Название: Інноваційні надійні підходи в процесах кормоприготування в тваринництві
Авторы: Погорілий, А. Л.
Сотніков, Д. О.
Научный руководитель: Семенцов, В. В.
Ключевые слова: elements;combined food;gravity forces;preparing
Дата публикации: апр-2025
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Погорілий А. Л., Сотніков Д. О. Інноваційні надійні підходи в процесах кормоприготування в тваринництві. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р.; наук. кер. В. В. Семенцов. Харків: ДБТУ, 2025. С. 88-89.
Краткий осмотр (реферат): In this work are given the ways of improvement of processes of food preparing in animal husbandry by means of dilution of friable forages and main directions of this means implementation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64889
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-88-89.pdf152.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.