Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64889
Название: | Інноваційні надійні підходи в процесах кормоприготування в тваринництві |
Авторы: | Погорілий, А. Л. Сотніков, Д. О. |
Научный руководитель: | Семенцов, В. В. |
Ключевые слова: | elements;combined food;gravity forces;preparing |
Дата публикации: | апр-2025 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Погорілий А. Л., Сотніков Д. О. Інноваційні надійні підходи в процесах кормоприготування в тваринництві. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р.; наук. кер. В. В. Семенцов. Харків: ДБТУ, 2025. С. 88-89. |
Краткий осмотр (реферат): | In this work are given the ways of improvement of processes of food preparing in animal husbandry by means of dilution of friable forages and main directions of this means implementation. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64889 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-88-89.pdf | 152.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.