Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64889
Назва: Інноваційні надійні підходи в процесах кормоприготування в тваринництві
Автори: Погорілий, А. Л.
Сотніков, Д. О.
Науковий керівник : Семенцов, В. В.
Ключові слова: elements;combined food;gravity forces;preparing
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Погорілий А. Л., Сотніков Д. О. Інноваційні надійні підходи в процесах кормоприготування в тваринництві. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р.; наук. кер. В. В. Семенцов. Харків: ДБТУ, 2025. С. 88-89.
Короткий огляд (реферат): In this work are given the ways of improvement of processes of food preparing in animal husbandry by means of dilution of friable forages and main directions of this means implementation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64889
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-88-89.pdf152.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.