Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6484
Название: Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування
Авторы: Погожих, М. І.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Гавриш, А. В.
Ключевые слова: напівфабрикати жирові;залізовмісна дієтична добаваи «Гемовітал»;кондитерська глазур;шоколадна глазур
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). С. 10-19.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено технологію жирового напівфабрикату з використанням залізовмісної дієтичної добавки «Гемовітал», який призначено для виготовлення кондитерської та шоколадної глазурі.
By the Technology of fatty intermediate product is developed from use of iron of dietary addition of «Haemovital», which is intended for making of pastry cook and chocolate glazes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6484
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_4.pdf222.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.