Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6484
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T11:54:27Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T11:54:27Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). С. 10-19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6484 | - |
dc.description.abstract | Розроблено технологію жирового напівфабрикату з використанням залізовмісної дієтичної добавки «Гемовітал», який призначено для виготовлення кондитерської та шоколадної глазурі. | uk_UA |
dc.description.abstract | By the Technology of fatty intermediate product is developed from use of iron of dietary addition of «Haemovital», which is intended for making of pastry cook and chocolate glazes. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати жирові | uk_UA |
dc.subject | залізовмісна дієтична добаваи «Гемовітал» | uk_UA |
dc.subject | кондитерська глазур | uk_UA |
dc.subject | шоколадна глазур | uk_UA |
dc.title | Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_4.pdf | 222.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.