Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6484
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorНєміріч, О. В.-
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.date.accessioned2022-09-08T11:54:27Z-
dc.date.available2022-09-08T11:54:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). С. 10-19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6484-
dc.description.abstractРозроблено технологію жирового напівфабрикату з використанням залізовмісної дієтичної добавки «Гемовітал», який призначено для виготовлення кондитерської та шоколадної глазурі.uk_UA
dc.description.abstractBy the Technology of fatty intermediate product is developed from use of iron of dietary addition of «Haemovital», which is intended for making of pastry cook and chocolate glazes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати жировіuk_UA
dc.subjectзалізовмісна дієтична добаваи «Гемовітал»uk_UA
dc.subjectкондитерська глазурuk_UA
dc.subjectшоколадна глазурuk_UA
dc.titleТехнологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_4.pdf222.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.