Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64517
Title: Вплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатину
Authors: Пілюгіна, І. С.
Артамонова, М. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пілюгіна І. С., Артамонова М. В. Вплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатину. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 290-291.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64517
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_290-291.pdf122.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.