Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64517
Title: | Вплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатину |
Authors: | Пілюгіна, І. С. Артамонова, М. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пілюгіна І. С., Артамонова М. В. Вплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатину. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 290-291. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64517 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_290-291.pdf | 122.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.