Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64517
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:44:37Z-
dc.date.available2025-04-01T06:44:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПілюгіна І. С., Артамонова М. В. Вплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатину. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 290-291.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64517-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_290-291.pdf122.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.