Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64509
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorСардаров, А. М.-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:31:46Z-
dc.date.available2025-04-01T06:31:46Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Михайлов В. М., Маяк О. А., Сардаров А. М. Аналіз процесу виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 274-275.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64509-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз процесу виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_274-275.pdf117.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.