Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64505
Title: | Дослідження виходу борошна від частоти обертання робочих органів помельного модуля |
Authors: | Токолов, Ю. І. Гурський, П. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Токолов Ю. І., Гурський П. В. Дослідження виходу борошна від частоти обертання робочих органів помельного модуля. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 266-267. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64505 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_266-267.pdf | 118.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.