Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64500
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:18:45Z-
dc.date.available2025-04-01T06:18:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М. Дослідження впливу ультразвукової обробки на збільшення тривалості зберігання суміші для виготовлення м’якого морозива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 256-257.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64500-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу ультразвукової обробки на збільшення тривалості зберігання суміші для виготовлення м’якого морозиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_256-257.pdf116.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.